見知らぬ人
:
stranger
:
idegen

40 and a blonde - Williamsburg, Brooklyn

40 and a blunt - avagy egy 40 fl. oz. nagyuveg sor, es egy filteres cigi, amibol kiraztad a dohanyt es fuvet raktal bele. es akkor robog a party - ez a helyi mondas.

shin0-val az iranyt Williamsburg fele vesszuk, szep hosszu seta a Park street kornyekerol, a brooklyn Broadway iranyabol. az utcan elsosorban spanyol ajku csoportok beszelik meg megfelelo hangerovel es gesztikulacioval a helyzetet. egy hely elott feketeben, "SECURITY" felirattal a hatukon allnak nagydarab arcok - mikor belesunk az ajton, bent kisgyerekek szines ruhaban, lufik kozott szaladgalnak. biztos fontos gyerekek.

megallunk egy sorre itt-ott, kulon lany es fiu kommandok keszulnek az egesz estes bevetesre. vannak nagyobb letszamu csapatok, es 3 fos girly special forces group-ok. utkozben beulunk Sparky hot-dog barjaba, ahol kifejezetten jo kajat adnak. aztan irany tovabb a Stinger-be, ahol elo szinti-pop eloadast hallhatunk. az egyik sracnak egy nagy, kor alaku soft-touch interface-e van, es azon jatszik az ujjaival - finoman, mintha a gerincedet simogatna.

darkeye
June 6, 2004 03:11 AM
New York, NY, USA
trackback ping
comments (0)





Remember Me?